Over het event

KuiperCompagnons viert dit jaar haar honderdjarig bestaan; 100 jaar werken aan Nederland, 100 jaar ruimte maken voor de toekomst, in binnen- en buitenland.

Om dit te vieren, organiseren we op 1 december 2016 een evenement in de Van Nellefabriek te Rotterdam waar we een beetje terug, maar vooral ook vooruit willen kijken.

Tijdens dit evenement willen we graag samen met u de toekomst vieren door met elkaar te praten en te schetsen aan een nieuw vergezicht voor ons land.

locatie van het feest Van Nelle Fabriek Rotterdam

Wie jarig is trakteert! 

KuiperCompagnons trakteert ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan op een kijkje in de toekomst van Nederland. In de aanloop naar, en tijdens het evenement in december, wordt een aanzet gedaan voor een  toekomstig beeld van ons land. Hoe zien de komende decennia er uit? Tijdens het evenement zullen we met elkaar en met behulp van de kennis van vele deskundige opiniemakers trachten een visuele kaart van toekomstig Nederland te schetsen.

Gedurende de maanden in de aanloop naar het evenement is de voortgang te volgen op deze pagina.

Heeft u een uitnodiging ontvangen maar nu nog niet aangemeld? Doe dit dan snel via de persoonlijke uitnodiging die u van ons ontvangt. Heeft u geen uitnodiging ontvangen maar wenst u aanwezig te zijn op 1 december? Stuur dan een e-mail naar directie@kuiper.nl.

 

Share